חברת רופקו הבלגית ידועה כיצרנית המובילה בעולם בתנורי אפייה קטנים ללחם ומאפים. עם תנורים מרוצפים בלבני שאמוט המיועדים לאופה המקצועי והחובבן כאחד. ניסיון של למעלה מ 25 שנים בבניית תנורים והפצתם ברחבי אירופה וארה"ב דר' אמריקה ועוד. חברת רופקו מבטיחה להשיג את התוצאה הטובה והמדויקת ביותר עבור הלחם שלך תוך מתן דגש על נוחות וקלות בתפעול התנור ובשימוש בו. חברת רופקו שמה לה למטרה להנגיש את עולם אפיית הלחם המקצועי לאופה הביתי. אפשרות למפתח קיטור להוספת לחות בחלל התנור לאפייה מושלמת במגוון דגמים בגדלים שונים.